Scandal in jurul unui cangur indecent, cenzurat pe Facebook

Autor: Anca Serghescu

Joi, 22 August 2013, ora 18:05

33337 citiri

Ministerul australian de turism se afla in centrul unui scandal, dupa ce a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un cangur intr-o pozitie indecenta, cenzurandu-i insa partile intime.

Cum reactiile au fost vehemente si imediate, ministerul s-a simtit obligat sa explice faptul ca totul s-a dorit a fi o gluma, inca de la inceput.

Multi internauti nu au vazut insa partea amuzanta, criticand initiativa oficialilor de a posta pe Facebook un animal pe care sa-l umileasca astfel.

"A cenzura organele reproducatoare ale unui animal este una dintre cele mai stupide lucruri pe care le-am vazut", exclama un internaut. "Bravo, Australia!", continua el.

Un altul, si mai inversunat, scrie: "De ce cenzurati un cangur? Asta e nebunie! Am tone de poze cu cainele meu pe Facebook si niciuna nu e cenzurata. Pare prostesc si ciudat ce faceti".

Un purtator de cuvant al Ministerului Turismului contactat de Metro, a confirmat faptul ca postarea de pe pagina institutiei s-a dorit a fi una amuzanta si atat. "Oricine este familiarizat cu pagina noastra de Facebook stie ca ne amuzam din cand in cand cu postarile noastre", a declarat acesta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu