"Mizerabilii armatei", clipul care a devenit hit pe YouTube (Video)

Colaborator: Iulian Dumitrescu

Luni, 11 Februarie 2013, ora 20:47

4310 citiri

Foto: YouTube

O parodie a celebrului film nominalizat la Oscar, "Mizerabilii", a devenit un adevarat hit pe YouTube. Clipul vine din Coreea de Sud, tara lui Psy, celebrul autor al hitului Gangnam Style.

Materialul video, creat de armata sud-coreeana, este numit "Les Militaribles" (Mizerabilii armatei) si, in doar cateva ore de la lansarea din 6 februarie, atinsese 400.000 de vizualizari. Chiar unul dintre actorii principali ai filmului original, Russel Crowe, a declarat ca interpretarea este foarte haioasa, scrie 359.

In parodie sunt incluse si piesele de pe coloana sonora a filmului: "Look Down", "I Dreamed a Dream" si "Do You Hear the People Sing". Versurile sunt inlocuite cu altele, in coreeana.

"Look Down", de pilda, este transformat in "Dig Down", iar textul spune, printre altele: "Sapa, sapa si curata zapada de pe jos...nu se mai sfarseste aceasta zapada nenorocita".

"Am creeat acest videoclip pentru a creste moralul soldatilor din armata, care muncesc destul de mult la curatarea zapezii. Anul acesta, iarna de aici este foarte grea si depunem toate eforturile pentru a stapani situatia", a declarat unul dintre ofiterii care stau in spatele parodiei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu