George Bush, infractorul cu un singur picior

Colaborator: Iulian Dumitrescu

Duminica, 19 Septembrie 2010, ora 15:00

2228 citiri

teenproblem.net

"Nu poate fugi, nu se poate ascunde". Aceasta a fost prima declaratie a unui politist american care nu a reusit sa prinda un infractor.

Intamplarea a avut loc in Orange, Florida, unde frecvent se intampla lucruri destul de ciudate, informeaza teenproblem.net

In urma cu cateva zile, la un control de rutina, politistii l-au oprit pe George Bush, un afroamerican de 48 de ani. Acesta a redus viteza, dar, in momentul cand politistii se indreptau spre el sa-i ceara actele, barbatul a apasat pedala si a tulit-o vijelios.

Dupa ce politistii au inceput urmarirea, au descoperit la o distanta apreciabila masina fugarului. Langa ea statea un barbat fara un picior.

Politistilor nici nu le-a trecut prin cap sa-l suspecteze pe umilul invalid si au continuat cautarea suspectului. Dupa ce au vazut o fotografie cu proprietarul automobilului si-au dat seama ca omul fara picior era fugarul viclean.

Suspectul este dat in urmarire generala, fiind vazut ultima data, de catre un martor, intr-o parte impadurita a orasului. Exista si o recompensa de 100 de dolari pentru orice informatie care ar duce la prinderea lui George Bush.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (5)