Un fotbalist de 17 ani, principalul suspect in cazul crimei socante de Craciun

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 09:30

4111 citiri

Foto: SportNews

Un fotbalist in varsta de numai 17 ani este principalul suspect in cazul crimei socante comisa in a doua zi de Craciun in localitatea Baia Sprie.

Eduard Vaida, fundasul formatiei Sporting Recea, ar fi recunoscut in fata politistilor ca si-a ucis fosta iubita pe fondul geloziei si al consumului de bauturi alcoolice, scrie Sport News.

Sursa citata a luat legatura cu mai multi echipieri ai echipei din divizia a patra, care au marturisit ca Vaida a lipsit de la antrenamente in ultima perioada.

"Eduard parea mult mai abatut in ultima perioada. Nu vorbea despre iubita lui cu noi, cu colegii, iar in ultima perioada a lipsit mult de la antrenamente. A motivat ca e racit si de aceea nu a mai venit la sedintele de pregatire. Noi l-am vazut ultima data la poza de grup", au marturisit fostii coechipieri ai presupusului criminal.

Tanarul fotbalist si iubita lui, in varsta de doar 16 ani, s-au despartit inainte de Craciun.

Tragedie de Craciun: Ucisa la doar 16 ani, cand venea de la patinoar

Baiatul nu ar fi digerat prea bine aceasta situatie si, in a doua zi de Craciun, pe 26 decembrie, si-a urmarit fosta iubita cand aceasta se intorcea de la patinoar, a sugrumat-o si i-a abandonat cadavrul in spatele Policlinicii din Baia Sprie.

Dupa ce trupul acesteia a fost descoperit, el si-ar fi recunoscut fapta, fiind imediat internat in spitalul din localitate pentru ca medicii sa stabileasca daca a avut discernamant.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)