Un fost jucator de la FC Barcelona, in coma indusa dupa ce a fost operat la cap. Cum s-a intamplat accidentul

Autor: Teodor Serban

Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 20:28

3561 citiri

Eusebio Sacristan

Eusebio Sacristan, fostul fotbalist al nationalei Spaniei, cunoscut mai ales din perioada cand a jucat la FC Barcelona, este in coma indusa dupa ce a fost operat la cap intr-un spital din orasul Valladolid in urma cazaturii suferite pe scarile unui hotel, conform agerpres.ro.

Eusebio Sacristan, 56 de ani, a fost operat pentru a imbunatati presiunea intracraniana provocata de un cheag, ca urmare a cazaturii suferite. Starea de sanatate a fostului mijlocas este stabila.

Fundatia infiintata de Eusebio, care-i poarta numele, a multumit pentru mesajele de afectiune fata de fostul jucator si mai ales pentru ingrijirea primita de acesta in Spitalul Clinic Universitar din Valladolid.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, i-a transmis vineri un mesaj de incurajare lui Eusebio.

Fostul international spaniol, cu 15 selectii, Eusebio si-a inceput si si-a incheiat cariera la Real Valladolid. Jucatorul lui Johan Cruyff la FC Barcelona intre 1988 si 1995, el a mai evoluat la Atletico Madrid si Celta Vigo.

Eusebio a adunat 543 de meciuri in La Liga, fiind pe locul 3 la acest capitol, dupa Andoni Zubizarreta si Raul Gonzalez. Ca antrenor, el le-a pregatit pe Celta de Vigo, echipa secunda a Barcelonei, Real Sociedad si Girona.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu