Incredibil: Superliga europeana se "autodistruge" dupa 48 de ore de la infiintare. Patru echipe vor sa iasa din "coalitie"

Autor: Teodor Serban

Marti, 20 Aprilie 2021, ora 21:57

5138 citiri

Barcelona si Atletico s-au razgandit cu privire la Superliga

Presa internationala a scris marti ca patru cluburi se vor retrage din nou-infiintata Superliga europeana, un proiect initiat de 12 grupari bogate de pe continent, in afara UEFA, conform news.ro.

Potrivit TV3 Catalunya, presedintele Barcelonei, Joan Laporta, a asigurat ca nu va ratifica aderarea clubului la Superliga pana cand nu va avea acordul suporterilor-membri, socios. Si Atletico Madrid este gata sa-si reconsidere pozitia.

Conform BBC, Chelsea se retrage dupa ce sute de fani au protestat marti, decizie care ar fi urmata si de Manchester City.

Ca urmare, e posibil ca formatiile implicate sa aiba o sedinta cat mai curand posibil pentru a desfiinta competitia creata in urma cu numai 48 de ore.

Proiectul Superligii europene a fost anuntat oficial, duminica seara, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid si Tottenham.

Presedintele acestui grup este Florentino Perez, conducatorul de la Real Madrid.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu