Se intampla in Romania: Arbitrul si trei jandarmi ar fi fost batuti la un meci de Liga 4

Luni, 09 Septembrie 2019, ora 18:05

9472 citiri

Foto: Facebook/ Progresul Sfantu Gheorghe

Fotbalul romanesc surprinde din nou cu incidente grave petrecute la un meci din Liga 4.

Derbiului judetului Ialomita dintre Unirea Sarateni si Progresul Sfantul Gheorghe a fost unul cu scantei, pe final de joc arbitrul fiind agresat.

Potrivit celor de la liga4.ro, incidentele au debutat in minutul 84, atunci cand arbitrul de centru a acordat o lovitura libera pentru oaspeti si un cartonas galben pentru gazde.

Jucatorul avertizat l-a lovit pe arbitru cu mingea in figura, iar acesta i-a acordat al doilea galben si, implicit, cartonasul rosu.

Fotbalistul in cauza i-a aplicat apoi o lovitura de picior in stomac "centralului", care a suspendat partida.

"Progresul Sfantu Gheorghe castiga, la masa verde, deplasarea de la Unirea Sarateni, dupa comportamentul total nesportiv manifestat fata de arbitrul central. Meciul a fost oprit in minutul 85, la scorul de 0-0, dupa ce decizia arbitrului de a acorda cartonas rosu a starnit furia unui jucator de la Unirea Sarateni. Acesta l-a agresat pe arbitrul central, care a suspendat definitiv partida", se arata intr-un mesaj al celor de la Progresul.

Sursa citata mai scrie ca trei jandarmi aflati la teren pentru a asigura ordinea publica au fost agresati de spectatori.

In cauza se va deschide atat o ancheta sportiva, cat si una penala din partea Jandarmeriei Ialomita.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu