Unul dintre cei mai mari fotbalisti a jucat beat intr-un meci. "Am baut 3 shot-uri de coniac in vestiar. Ma rugam sa nu intru, dar m-au bagat"

Autor: Teodor Serban

Vineri, 08 Ianuarie 2021, ora 18:28

6184 citiri

Foto: Facebook / Rio Ferdinand

Unul dintre cei mai buni fundasi centrali din lume recunoaste: a jucat fotbal in stare de ebrietate.

Rio Ferdinand a dezvaluit ca pe vremea cand juca la West Ham United a batut alcool, inaintea unui meci cu Arsenal. Avea doar 17 ani atunci.

"Am baut 3 shot-uri de coniac cu cola in vestiar.

Persoana care se ocupa cu echipamentul a venit si mi-a spus: Rio, trebuie sa te schimbi", a spus englezul la podcastul The Mo Gilligan, citat de Sport.es.

Rio Ferdinand a inceput acel meci ca rezerva, dar a intrat in minutul 87 in locul croatului Bilic.

In timpul partidei, fotbalistul a povestit cum se ruga sa nu fie introdus pe teren, pentru ca nu putea juca din cauza coniacului.

"Te rog, nu ma baga pe teren, nu pot intra. Apoi m-au chemat", a mai spus Rio Ferdinand.

Meciul s-a terminat 2-0 pentru Arsenal, ambele goluri au fost inscrise in prima repriza, atunci cand fundasul central nu era pe teren.

Rio Ferdinand a inceput fotbalul la West Ham United, dupa care a fost transferat de Leeds, iar apoi Manchester United a platit pentru el o suma uriasa pentru acele vremuri: 46 de milioane de euro.

Fotbalistul a cunoscut marea perfomanta cu echipa lui Sir Alex Ferguson, alaturi de care a castigat de sase ori campionatul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu