Rezultate nebune in Europa: Chelsea si Juventus, umilite. Barcelona, victorie la scor

Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 07:16

8742 citiri

Foto: Twitter/FC Barcelona

Ziua de miercuri a consemnat mai multe rezultate neasteptate in fotbalul mare.

Dupa umilinta suferita de AS Roma in partida cu Fiorentina, Chelsea si Juventus au suferit si ele infrangeri categorice.

Gruparea londoneza a fost spulberata in deplasarea de la Bournemouth, din etapa a 24-a din Premier League. A fost 4-0 pentru gazde, toate golurile venind in repriza secunda: Joshua King (min.47 si 74), David Brooks (min.63) si Charlie Daniels (min.90) fiind marcatorii.

Juventus si-a luat adio de la mult visata Tripla (campionat, Cupa si Liga Campionilor) si in acest sezon. "Batrana Doamna" a fost elimnata de Atalanta in sferturile de finala ale Cupei Italiei.

Formatia din Bergamo s-a impus cu un neasteptat 3-0 dupa golurile marcate de Timothy Castagne (min.37) si Duvan Zapata (min.39 si 86).

Invinsa de Sevilla in tur cu 2-0, FC Barcelona a reusit sa intoarca scorul si sa se califice en-fanfare in semifinalele Cupei Spaniei.

Pe Camp Nou, catalanii s-au impus cu un categoric 6-1! Philippe Coutinho (min.13 - penalti si 53), Ivan Rakitic (min.31), Sergi Roberto (min.54), Luis Suarez (min.89) si Lionel Messi (min.90) au marcat pentru gazde, in timp ce Guilherme Arana (min.67) a punctat pentru oaspeti. In minutul 27, Ever Baneva a ratat o lovitura de la 11 metri.

In alte rezultate, Liverpool s-a incurcat pe teren propriu de Leicester, scor 1-1, iar Tottehnam a intors pe final soarta meciului cu Watford, scor 2-1.

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)