PSG a oferit meciul saptamanii in Europa. Remiza cu penultima clasata din Franta dupa 1-3 la pauza si opt goluri marcate

Autor: Dan Alexandru

Duminica, 16 Februarie 2020, ora 09:25

3715 citiri

Foto: Twitter / Paris Saint-Germain

PSG si Amiens au ofert meciul acestui sfarsit de saptamana in fotbalul european, un meci cu 8 goluri, in care se parea ca parizienii au revenit dupa ce au fost condusi la pauza cu 3-1, dar au primit lovitura decisiva in prelungiri.

Gazdele de la Amiens au inceput fabulos intalnirea cu campionii Frantei, marcand de 3 ori in primele 40 de minute, prin Guirassy, Kakuta si Diabate. Un forcing fulminant, temperat usor de PSG la final de prim mitan, prin golul lui Herrera.

Parizienii au avut o parte secunda deosebita, in care totul a intrat. Pana in minutul 74, PSG a intors situatia pe tabela, avand 4-3, dupa reusitele semnate de Icardi si Kouassi, ultimul bifand o dubla in minutele 60 si 65.

Finalul a fost unul incendiar, iar Guirassy, acelasi care a inceput seara cu gol in minutul 5, a si inchis tabela la 4-4, dupa golul sau din minutul 91, venit dupa pasa lui Cornette.

Cele 8 goluri din partida le puteti urmari in imagini VIDEO aici.

PSG ramane lidera incontestabila din Franta, cu 62 de puncte, in timp ce Marsilia e pe 2 cu 49 de lungimi. Amiens este pe 19, penultimul loc, cu doar 21 de puncte.

E bine de punctat faptul ca antrenorul Thomas Tuchel a trimis in teren o garnitura fara vedetele Kylian Mbappe sau Neymar, odihniti pentru meciul de marti cu Borussia Dortmund din optimile Champions League.

PSG ramane astfel invincibila din 1 noiembrie 2019 incoace dupa 24 de meciuri in toate competitiile.

Borussia - PSG are loc marti de la ora 22, turul optimilor de finala din UCL, partida LIVE text pe Ziare.com.

Noi recorduri de senzatie pentru Liverpool dupa o noua victorie in Premier League

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu