Mutare surpriza a lui Marius Sumudica. Antrenorul roman si-a gasit echipa, dar se va bate pentru evitarea retrogradarii

Autor: Teodor Serban

Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 13:15

5862 citiri

Marius Sumudica

Antrenorul Marius Sumudica, recent demis de la Gaziantep, a ajuns la un acord cu gruparea Caykur Rizespor pentru a prelua echipa de pe locul 16 in SuperLig, informeaza presa turca, conform news.ro.

Rizespor a pierdut, scor 1-4, meciul de duminica, disputat cu Malatyaspor, in deplasare, in etapa a XIX a campionatului turc si este fara victorie de cinci etape. In urma acestui rezultat, croatul Stjepan Tomas a fost demis, iar conducerea clubului s-a orientat catre Sumudica, potrivit star.com.tr.

Tehnicianul roman este asteptat, luni sau marti, la Rize, oras situat pe malul Marii Negre, la 1.100 kilometri est de Istanbul, pentru a semna un contract valabil pentru o periaada de un an si jumatate.

Rizespor ocupa locul 16, cu 21 de puncte din 18 meciuri, la cinci puncte de Kayserispor, de pe locul 18, retrogradabil.

Sumudica si-a reziliat contractul cu Gaziantep la 10 ianuarie. El a preluat echipa in vara anului 2019 si mai avea contract pana in mai. Formatia ocupa locul 4 in clasament, fiind la patru puncte de liderul Besiktas (16 jocuri).

In ciuda rezultatelor bune obtinute, plecarea antrenorului roman s-a facut dupa un scandal izbucnit intre el si presedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Sumudica a acuzat conducerea clubului ca a vrut sa ii scada salariul, desi rezultatele echipei au fost bune. In schimb, conducerea gruparii l-a acuzat pe antrenorul roman ca are pretentii financiare prea mari si a precizat ca i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul marit in masura posibilitatilor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)