UPDATE Flagrant facut de procurori pentru dare de mita in fotbalul romanesc. O persoana ar fi oferit bani arbitrului pentru a-i facilita calificarea in play-off. Cine e omul care a dat mita

Autor: Teodor Serban

Sambata, 27 Martie 2021, ora 21:24

11763 citiri

Facebook / Astra Giurgiu

Final de sezon regular cu scantei in Liga 2. Un apropiat al unui club din Liga 2 a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa dea mita unui arbitru.

Scopul mituirii centralului ar fi fost ca una dintre echipele cu sanse mari la play - off sa piarda in ultima etapa, iar o echipa de sub locul 6 sa prinda zona de promovare in Liga 1.

Din cate se pare, suma oferita ar fi fost intre 4.000 si 6.000 de euro.

Actiunea a fost organizata de Directia Generala Anticoruptie si de procurori de la Parchetul Bucuresti, scrie digisport.

Deocamdata, numele celor implicati au ramas confidentiale, iar persoana care ar fi dat mita a fost dusa la audieri.

Conform surselor Digisport, persoana in cauza ar fi Mihai Dogaru, vicepresedinte la Petrolul Ploiesti, care i-ar fi promis arbitrului de la meciul Mioveni - Aerostar Bacau suma de 5000 de euro pentru a facilita victoria moldovenilor.

In cazul in care Aerostar ar castiga la Mioveni, rezultat coroborat cu o victorie a Petrolul impotriva Universitatii Cuj, prahovenii ar intra in play - off.

Ultima etapa din sezonul regular se joaca duminica, 28 martie 2021.

Super lovitura. Laurentiu Reghecampf a a semnat cu echipa unui roman si va juca in Liga Campionilor

Adrian Mutu si-a cunoscut sotia dupa ce a vazut-o la bratul unui alt fotbalist. Povestea tinerei care ii aduce linistea sufleteasca antrenorului nationalei

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)