Mihai Stoica, spre judecatori: Iata motivele pentru care trebuie sa ma eliberati

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 13:00

3584 citiri

Foto: captura Sport.ro

Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a tinut, luni, o pledoarie in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4, pe care a incercat sa-i convinga ca merita sa-l elibereze conditionat.

Mihai Stoica s-a folosit de acest prilej pentru a le transmite judecatorilor motivele pentru care merita sa fie eliberat conditionat.

"Onorata instanta, inteleg motivele condamnarii, mi-am ispasit pedeapsa, am dat dovada de buna purtare, am lucrat la tamplarie, am condus si echipa de fotbal a peninteciarului, astfel ca ma voi reintegra in societate", a spus Stoica, potrivit Digi 24.

Apoi, el le-a transmis magistratilor ca imediat dupa eliberare se va intoarce la Steaua, chiar daca, teoretic, are interdictie de a mai lucra in fotbal.

"Am deja un loc de munca asigurat odata cu iesirea din puscarie, manager sportiv la un club de fotbal", le-a zis Stoica procurorilor.

Pe de alta parte, procurorii au sustinut ca Stoica nu ar trebui eliberat intrucat cele patru carti pe care le-a scris in inchisoare nu sunt lucrari stiintifice.

Judecatoria Sectorului 4 a ramas in pronuntare, urmand sa anunte decizia luni dupa-amiaza. Decizia nu va fi definitiva, putand fi atacata cu recurs.

Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani si jumatate in Dosarul Transferurilor, in luna martie 2014.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)