Liverpool intra in lupta pentru titlu in Premier League

Colaborator: Ioan Boanca

Joi, 13 Februarie 2014, ora 11:47

2088 citiri

Foto: Daily Mail

Liverpool a intrat in lupta pentru titlu dupa jocul de rezultate si scorul derbului etapei a 26-a din Premier League. "Cormoranii" au invins Fulham cu 3-2, dar au fost ajutati si de celelalte rezultate din aceasta runda.

In capul de afis al etapei pe Etihad Stadium din Londra, in fata a 60.000 de spectatori, Arsenal nu a putut trece de Manchester United, partida incheindu-se la egalitate, scor 0-0, dupa 90 de minute in care ambele formatii au jucat prudent.

"Tunarii" puteau sa recupereze pozitia de lider in Premier League, dupa semiesecul lui Chelsea din urma cu o zi, dar nu au gasit solutii pentru a fisura apararea oaspetilor.

In schimb, Liverpool a ajuns sa viseze la trofeul de campioana, dupa ce s-a apropiat amenintator de podium, fiind la patru puncte de lider. "Cormoranii" au reusit sa dea lovitura in ultimul minut in partida castigata in deplasare, scor 3-2 cu Fulham. Au marcat Sturridge (min. 64), Coutinho (min. 73), Gerrard (min. 90) pentru oaspeti, respectiv K. Toure (min. 7) si K. Richardson (min. 64) pentru gazde.

Partida Manchester City - Sunderland a fost suspendata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Dupa aceasta etapa, Chelsea ramane lider cu 57 de puncte urmata de Arsenal cu 56p. si Manchester City cu 54p.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu