Liga I: Partidele programate joi

Joi, 18 Martie 2010, ora 07:56

1053 citiri

Joi se vor disputa ultimele patru partide contand pentru etapa a 22-a a Ligii I.

Iata programul zilei:

14:30 FC Timisoara - Unirea Alba Iulia

La patru puncte de liderul CFR Cluj, FC Timisoara ia in calcul doar o victorie in fata "lanternei rosii" Unirea Alba Iulia. Ardelenii n-au mai castigat de 7 etape, obtinand un singur punct de atunci. La 9 puncte de salvare, Unirea nu isi mai permite pasi gresit in lupta pentru supravietuire.

16:30 Poli Iasi - FC Vaslui

Ocupanta locului 13, Poli Iasi, va primi vizita Vasluiului, clasat pe pozitia a 7-a in Liga I. Elevii lui Lacatus vor cauta sa razbune infrangerea de pe teren propriu cu Gloria Bistrita. Iesenii au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a mentine distanta fata de zona retrogradabila a clasamentului.

18:30 Unirea Urziceni - Otelul Galati

Campioana Romaniei este in continuarea primei victorii din retur, acumuland numai 3 puncte in patru etape, insa in fata unor adversari buni, precum CFR, Rapid, Steaua sau Timisoara. Otelul lui Dorinel Munteanu trece printr-o pasa buna, obtinand 3 victorii din 4 meciuri in acest retur.

20:30 Rapid Bucuresti - Astra Ploiesti

Rapid poate deveni noul lider al Ligii I in cazul unei victorii cu Astra, cel putin pana la ora la care LPF va decide rezultatul partidei cu Timisoara. Astra ocupa locul 12, aflandu-se la 5 puncte de Craiova si International, care ocupa primele pozitii ce duc in Liga a II-a.

Cele patru intalniri vor fi transmise in format LIVEScore pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu