"Legenda s-a întors acasă!” Jucătorul de 38 de ani adus de Dan Petrescu la CFR Cluj din liga a treia argentiniană

Autor: Teodor Serban

Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 14:54

2954 citiri

Culio a revenit la CFR Cluj

Mijlocaşul argentinian Juan Emmanuel Culio, în vârstă de 38 de ani, a fost transferat de CFR Cluj, fotbalistul revenind la gruparea ardeleană după aproximativ doi ani, conform agerpres.ro.

"Legenda s-a întors acasă! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul 'alb-vişiniu', s-a întors în Gruia! În decembrie 2019, Culio a părăsit România din cauza unor probleme personale, iar acum s-a întors să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre. Bine ai revenit acasă, Culio!", anunţă CFR Cluj pe site-ul său oficial.

Culio a mai evoluat în tricoul formaţiei ardelene în două rânduri, 2007-2011 şi 2017-2019, timp în care a câştigat cinci titluri, trei Cupe şi patru Supercupe ale României, fiind unul dintre preferații lui Dan Petrescu, antrenorul care s-a întors la cârma ardelenilor în urmă cu câteva zile.

Mijlocaşul argentinian (36 ani) a mai jucat în cariera sa la formaţiile Almagro de Buenos Aires, Atletico Independiente, Racing Club, La Serena, Galatasaray Istanbul, Orduspor, Mersin Idmanyurdu, Deportivo de La Coruna, Al-Wasl, UD Las Palmas, Real Zaragoza, RCD Mallorca, Quilmes Atletico Club şi ultima oară la Flandria, în liga a treia din Argentina.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu