Gica Popescu, presedintele clubului Viitorul: "Nici ca jucator nu am trait o astfel de situatie"

Duminica, 01 Noiembrie 2020, ora 21:05

4483 citiri

Gica Popescu

Presedintele FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a declarat dupa incheierea neasteptata a meciului cu Poli Iasi din cauza nocturnei, ca nu a trait o astfel de situatie nici cand era jucator.

"Nici ca jucator nu am trait o astfel de situatie sa se opreasca meciul din cauza opririi nocturnei. Ne-am fi dorit sa castigam meciul pe teren. Tinand cont de aceasta stingere a nocturnei, ne vine ca o manusa situatia. Am vrut amanarea meciului, din cauza probelemlor de Covid-19. Sper ca pana la meciul cu Dinamo, cei infectati sa-si revina. De asemenea, avem sase accidentari in lotul primei echipe", a spus Popescu, conform news.ro.

Meciul Poli Iasi - FC Viitorul, contand pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat incheiat de centralul Horia Mladinovici, in minutul 54, dupa ce nocturna stadionului din Iasi s-a stins din nou.

Partida incepuse cu aproape o ora intarziere, din cauza problemelor cu nocturna.

Nocturna s-a stins in minutul 54, imediat dupa un gol al iesenilor, prin care gazdele preluat conducerea cu 2-1. Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, in minutul 20, si Zajmovic, in minutul 52, pentru Poli Iasi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (1)