Fostul "decar" al nationalei Romaniei a ajuns rezerva in liga a doua germana

Luni, 22 August 2016, ora 12:25

5936 citiri

Foto: Facebook/ Maxim Alexandru

Alexandru Maxim, fostul numar 10 al nationalei Romaniei, a ajuns rezerva in liga a doua germana.

"Tricolorul" a fost unul dintre putinii jucatori importanti ai lui Stuttgart care a ales sa ramana la echipa dupa retrogradarea din Bundesliga, o decizie curajoasa, mai ales ca nu a dus lipsa de oferte.

Conducerea clubului svab s-a revansat in parte fata de el oferindu-i tricoul cu numarul 10 si se parea ca Maxim va avea, in sfarsit, sansa de a fi titular la Stuttgart.

Numai ca antrenorul echipei, Jos Luhukay, nu pare un admirator de-al romanului, alegand sa il tina si el pe banca de rezerve.

Maxim nu a fost titularizat in primul meci de campionat, fiind insa integralist in cel de-al doilea, insa a urmat o noua partida ca rezerva pentru el, de aceasta data in Cupa.

Contestat de suporteri si chestionat de jurnalisti cu privire la situatia lui Maxim, antrenorul lui Stuttgart a avut o replica taioasa.

"Nu trebuie sa explic de ce Maxim nu a fost titular. El stie foarte bine", a spus Luhukay, citat de Stuttgarter Zeitung.

La randul sau, fotbalistul roman pare sa accepte situatia in care se afla.

"Bineinteles ca nu sunt fericit. Dar trebuie sa accept decizia antrenorului", a reactionat acesta.

Chiar daca fostul international pare sa fi fost trecut macar temporar pe banca de rezerva in liga a doua germana, conducerea lui Stuttgart a anuntat ca acesta nu este transferabil pentru ca trebuie sa ajute echipa sa promoveze.

M.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)