Cristiano Bergodi, dupa succesul Craiovei la Sibiu: "Mirko a aparat un penalty la momentul potrivit"

Duminica, 01 Noiembrie 2020, ora 08:49

2781 citiri

Cristiano Bergodi

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat sambata seara, dupa meciul cu Hermannstadt, castigat cu scorul de 1-0, ca isi felicita jucatorii si ca portarul Mirko Pigliacelli a aparat un penalty la momentul potrivit.

"Imi felicit baietii pentru ca am meritat aceasta victorie. Sunt multumit pentru ca jocul mi-a placut. A fost un meci bun, iar Mirko a aparat un penalty la momentul potrivit. Sunt bucuros si mergem inainte. Noi antrenorii albim repede, asta e viata. Sunt multumit, pentru ca a fost un meci greu, cu o echipa bataioasa, cu o echipa care s-a daruit, cu jucatori buni. Sunt multumit de lot. Mitran a jucat mult, sunt multumit de el. Paul Papp a intrat dupa aproape un an si jumatate, dar si-a facut datoria. S-a vazut experienta lui. Toti fundasii au jucat foarte bine, dar echipa s-a comportat in general excelent. Avem lotul complet, iata ca avem cativa jucatori tineri in afara lotului, iar asta spune multe" a spus Bergodi, conform news.ro.

Formatia Universitatea Craiova a invins, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, intr-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golul a fost marcat de Bancu, in minutul 33.

In minutul 37, Pigliacelli a aparat un penalti executat de Mayoral, acordat pentru un fault in careu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Adauga comentariu