Bomba la Steaua: Reghecampf a primit o oferta de senzatie din Bundesliga!

Autor: Cristian Soitu

Sambata, 31 August 2013, ora 16:16

7895 citiri

Laurentiu Reghecampf este pe cale sa-si vada visul implinit. O echipa de traditie din Bundesliga, cu un buget impresionant, i-a facut, vineri, o oferta, iar antrenorul Stelei are la dispozitie 48 de ore pentru a oferi un raspuns.

Reghecampf poate renunta la visul de a pregati Steaua in grupele Ligii Campionilor. Clubul german Hamburger SV ii ofera 800 de mii de euro pe sezon pentru a prelua echipa incepand de saptamana viitoare.

"Hamburg i-a facut vineri o oferta lui Laurentiu Reghecampf", a confirmat impresarul Leonid Istrati.

Nemtii l-au anuntat pe Reghecampf ca are la dispozitie doua zile sa ofere un raspuns. Tehnicianul nu a luat inca o decizie, insa, conform surselor Ziare.com, inclina sa o refuze, mai ales ca Gigi Becali este pe cale sa-i satisfaca poftele privind cele trei transferuri pe care le-a cerut.

Hamburg SV a avut un start foarte modest de sezon in Bundesliga, acumuland un singur punct in primele trei etape, iar antrenorul Thorsten Fink va fi demis. Reghecampf a devenit primul nume pe lista nemtilor datorita rezultatelor pe care le-a avut in cupele europene.

Reghecampf are la Steaua un salariu de 300 de mii de euro pe an, insa va incasa si 500 de mii de euro pentru ca a dus echipa in grupele Ligii Campionilor.

Contractul lui Reghecampf la Steaua expira in 2015.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (12)