Blondina sexy cu care se iubește Walter Zenga a luat o decizie radicală. De ce s-a speriat românca Mihaela, devenită Michela pentru italieni FOTO

Autor: Teodor Serban

Vineri, 29 Octombrie 2021, ora 11:06

5143 citiri

Michela Motoc

Antrenorul italian Walter Zenga (61 de ani) se află la începutul unei noi relații sentimentale, după ce căsnicia cu românca Raluca Rebedea (39 de ani) a fost compromisă definitiv.

Căsătorit din 2005 cu Raluca Rebedea, compatrioata noastră cu care are și doi copii, Walter Zenga și-a anunțat intenția de a divorța, declarând că n-o mai recunoaște pe femeia care i-a fost alături timp de peste 15 ani.

De altfel, italianul a luat decizia de a-și reface viața amoroasă în compania unei alte românce, Michela Motoc (30 de ani), un fotomodel și web influencer pe internet cu care tehnicianul a fost surprins zilele trecute de paparazzi.

Născută la Oradea, Michela (fostă Mihaela) trăiește de mult timp în Italia, unde s-a făcut remarcată la un concurs de frumusețe, Miss Europe Continental, în 2016. Din câte se pare, Michela l-a cunoscut pe Walter Zenga la Dubai, acolo unde trăiește soția antrenorului, Raluca, împreună cu copiii cuplului.

Speriată de mediatizarea la care a fost supusă după ce relația ei cu Zenga a fost deconspirată, frumoasa Michela Motoc a luat o decizie neașteptată. Astfel, blondina și-a blocat contul de Instagram unde apărea în diverse ipostaze sexy, care a devenit acum unul privat. Totuși, fotografiile ”fierbinți” cu noua iubită a lui Zenga circulă în continuare în spațiul virtual.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)