Cel mai rusinos moment din viata lui Joao Felix, super-starul lui Atletico Madrid. Iubita l-a dat de gol in dormitor

Autor: Teodor Serban

Marti, 23 Februarie 2021, ora 10:59

8481 citiri

Joao Felix si iubita sa, Margarida

Evaluat la 100 de milioane de euro, mijlocasul portughez Joao Felix (21 de ani) e cel mai "scump" fotbalist care va evolua marti seara in meciul Atletico Madrid - Chelsea de pe Arena Nationala, in mansa tur a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

"Pustiul de aur" al fotbalului lusitan e considerat de multi drept urmasul lui Cristiano Ronaldo. In 2019, Atletico a platit pentru Joao Felix nu mai putin de 126 de milioane de euro clubului Benfica, un record pentru gruparea madrilena.

In viata privata, super-starul lui Atletico are o relatie frumoasa cu tanara actrita Margarida Corceiro (18 ani), in ciuda faptului ca in urma cu un an cei doi s-au despartit pentru scurt timp, dupa o aventura a fotbalistului cu o alta femeie.

Ulterior, Margarida a reusit fara sa vrea sa-l faca de rusine pe Joao, cu o postare ciudata pe contul ei de Instagram, in care un barbat apare culcat pe burta, imbracat sumar, cu niste boxeri, dar cu o mica parte a testiculelor la vedere.

Toate indiciile au aratat ca acea persoana era chiar Joao, chiar daca Margarida si-a data seama de gafa si a revenit cu un comunicat. "In fiecare zi primesc 50.000 de mesaje fara sens pe WhatsApp si pe Intagram, iar ce s-a intamplat au patit si altii. Am vrut sa incarc o imagine, dar am incarcat alta din apropiere. Nu e cineva pe care sa-l cunosc", a precizat partenera lui Joao Felix.

FOTO O blonda sexy, noua patroana de la Astra Giurgiu. "E o enciclopedie de fotbal. O fata foarte desteapta"

FOTO Unde si-a prezentat Novak Djokovici al 9-lea trofeu cucerit la Australian Open

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu