EURO 2020: Cat a fost suspendat austriacul Arnautovic dupa ce Macedonia de Nord l-a acuzat de rasism la meciul de la Bucuresti

Autor: Teodor Serban

Miercuri, 16 Iunie 2021, ora 15:59

3395 citiri

Arnautovic. Foto: captura video / PRO TV

Comisia de Apel a UEFA a decis suspendarea internationalului austriac Marko Arnautovici pentru un joc, dupa ce a insultat alt jucator la meciul de la Bucuresti cu Macedonia de Nord, disputat la 13 iunie, pe Arena Nationala, in grupele Euro-2020.

"Comisia de Apel a UEFA a decis suspendarea jucatorului austriac Marko Arnautovic pentru urmatorul joc al nationalei la care altfel ar fi eligibil, pentru ca a insultat alt jucator", se arata pe site-ul forului continenral.

EURO 2020: Meciul Ucraina - Macedonia de Nord de la Bucuresti va intra in istorie. Ce premiera va fi la partida de pe National Arena

La partida de duminica, Arnautovici l-ar fi insultat pe macedoneanul Ezgjan Alioski, dupa ce a marcat al treilea gol al intalnirii. Arnautovici, al carui tata este de origine sarba, ar fi facut referire la originile albaneze ale fundasului macedonean. Arnautovici si-a cerut scuze si a negat ca ar fi facut remarce rasiste.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (2)