Antrenorul Craiovei s-a recunoscut invins de FCSB: "I-am simtit foarte puternici"

Vineri, 18 Decembrie 2020, ora 23:28

3107 citiri

Corneliu Papura

Antrenorul CS Universitatea Craiova, Corneliu Papura, a recunoscut superioritatea formatiei FCSB, in meciul disputat vineri si pierdut de olteni, scor 0-2, conform newas.ro.

"Au fost doua reprize distincte. In prima repriza am avut situatii de a marca, am fi meritat sa conducem. A doua repriza ne-au supus unei presiuni careia nu i-am putut rezista. Din minutul 60, i-am simtit foarte puternici. Trebuie sa recunoastem ca nu am putut tine ritmul cu echipa adversa din punct de vedere fizic", a declarat Papura.

"Trebuie sa castigam meciul urmator, iar lupta e abia la inceput, mai sunt multe puncte in joc, asa ca nu putem spune ca e cineva favorit. In perioada de mercato probabil fiecare echipa incearca sa-si imbunatateasca lotul, vom vedea ce vom reusi. Ne vom pune la masa si vedem ce avem nevoie", a completat tehnicianul Craiovei, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formatia FCSB a invins vineri, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Universitatea Craiova si a urcat pe primul loc in Liga I.

Golurile au fost marcate de Man, in minutele 39 si 55.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu