"Am prins gustul de a fi numarul 1". Ce spune romanul Adrian Ursea dupa ce a fost antrenor la Nice, in prima liga franceza

Autor: Teodor Serban

Vineri, 28 Mai 2021, ora 11:26

2587 citiri

Adrian Ursea

Tehnicianul Adrian Ursea, care a pregatit ultima data OGC Nice, a declarat, intr-un interviu pentru L'Equipe, ca nu mai vrea sa faca parte din staful altui antrenor.

"Cu siguranta viitorul antrenor de la Nice va avea staful sau. In plus, eu am prins gustul de a fi numarul 1. Am o anumita varsta si vreau sa traiesc aceasta experienta participand la mercato pentru a construi un grup, facand pregatirile dinainte de startul sezonului si avand timp sa imi impartasesc ideile. Sunt pregatit", a spus tehnicianul.

Intrebat daca a sperat ca va ramane la Nice, Ursea a raspuns: "Inca sper, dar lucrurile erau clare de la inceput. Poate daca reuseam sa duc echipa pe un loc de cupe europene... Dar nu am o bagheta magica. Miracolele nu exista. De cand am vazut cum stau lucrurile in clasamentt, a fost clar. Nu am nimic de revendicat, dar sunt mandru de felul in care echipa a iesit din situatia dificila in care se afla".

Ursea a precizat ca postul de antrenor principal la Lausanne a reprezentat una dintre oportunitatile care i s-au prezentat. "Insa am ales cai diferite. Am contacte cu cluburi, atat din Franta cat si din strainatate".

Gica Hagi, o noua idee revolutionara la FC Viitorul: si-a trimis un fotbalist la o clinica pentru a i se lua analize din firele de par. De ce a luat aceasta decizie EXCLUSIV

Adrian Ursea, 53 de ani, a fost numit, la 5 decembrie 2020, antrenor principal al OGC Nice, cu mandat pana la finalul sezonului, in locul lui Patrick Vieira. Fostul jucator al echipei FC Petrolul a reusit sa o mentina pe Nice departe de locurile care duc in Ligue 2 si a terminat campionatul pe pozitia a noua, cu 52 de puncte. El a fost la 27 de meciuri pe banca formatiei franceze, castigand 10, remizand de cinci ori si pierzand 12 partide.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Adauga comentariu