Dezvaluiri uimitoare despre echipa romaneasca de Formula 1: Ponta e bagat, e si Ghita

Vineri, 13 Martie 2015, ora 08:20

27892 citiri

Foto: Cotidianul

Romanul propulsat din postul de ingrijitor in cel de manager al unei echipe de Formula 1 face dezvaluiri uimitoare despre proiectul Forza Rossa si despre oamenii din spatele acestuia.

Constantin Cojocar, fost fotbalist, a lucrat la ingrijitor la fabrica celor de la Caterham F1 din Anglia. Dupa ce compania a intrat in insolventa si au inceput discutiile despre preluarea ei de catre romani, Cojocar a ajuns peste noapte manager.

Acesta sustine acum ca in spatele proiectului Forza Rossa F1 stau mai multi oameni puternici din Romania, inclusiv premierul Victor Ponta.

"Totul a fost facut de la inceput pentru Forza Rossa, pentru Romania, insa a aparut problema asta cu Fernandes. Ponta e bagat, Bazac e bagat, Banicioiu, foarte multi in spate. E si Ghita. Colin (Colin Kolles - n.red.) m-a luat in Austria in noiembrie si mi-a spus lucrurile astea. Mi-a zis asa: Sunt 50 de milioane de euro virati intr-un cont bancar din Elvetia, banii nu pot fi accesati de mine fara semnatura ta sau de tine fara semnatura mea. Banii sunt trimisi de persoane din Romania", a declarat Cojocar in ProSport.

Ponta, despre acuzatiile care i se aduc in cazul echipei romanesti de F1: Nu am semnat asa ceva

Cojocar este sigur ca Romania va avea o echipa de Formula 1 pana la urma, Forza Rossa urmand a intra in Campionatul Mondial din 2016.

"Va spun ca suta la suta vor intra. Suta la suta. Probabil in 2016", a mai declarat acesta.

Premierul Victor Ponta a negat vehement implicarea in acest proiect, despre care spune ca este suta la suta privat, desi a semnat o scrisoare de sprijin care a fost prezentata la FIA.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)