Florin Roman își atacă virulent colegii după ce a rămas fără funcție la Camera Deputaților: „Fără misei, bodei și gigei în PNL!”

Autor: Iulian Birzoi

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 14:50

6707 citiri

Florin Roman rămâne rând pe rând fără funcții de partid FOTO Facebook / Florin Roman

Fostul ministru al Cercetării Florin Roman a lansat vineri, 2 septembrie, un atac dur la adresa colegilor din partid după ce a rămas fără funcția de vicepreședinte al Biroului Permanent din Camera Deputaților.

”Tot eu! Fără misei, bodei si gigei in PNL! Fără turcane! M-am întors!”, a scris Florin Roman pe Facebook, cu trimitere la Lucian Bode, Gigel Știrbu și Raluca Turcan.

Camera Deputaţilor și-a ales joi noua componenţă a Biroului permanent, din care fac parte vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii, iar Florin Roman a pierdut funcția de vicepreședinte pe care o deținuse în precedenta sesiune parlamentară.

Liberalii l-au instalat în locul lui Roman pe deputatul de Maramureș Florin Alexe. O modificare importantă a avut loc și la Comisia pentru apărare, a cărei șefie a fost deținută până astăzi de către liberalul Pavel Popescu. Acesta a fost înlocuit de Laurențiu Leoreanu, fost primar al Romanului, considerat a fi un om de încredere al partidului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)