Puscas: Prunea trebuia sa invete de la Sandu cum sa se pazeasca

Luni, 06 Iulie 2009, ora 11:52

871 citiri

Fostul presedinte al Stelei, Marcel Puscas, a comentat acuzatiile aduse directorului Departamentului de Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea.

"Prunea e doar o gaza. A cazut doar o musca, pentru ca, probabil, s-a crezut intangibil. Din acest sistem s-au furat milioane de euro si de dolari. Sumele care se discuta in cazul lui Prunea sunt ridicole in comparatie cu ce s-a furat din FRF.

As fi vrut sa vad DNA-ul la fel de zelos si cu alti colegi de-ai lui Prunea. Depinde de dosarele pe care le are fiecare. Prunea trebuia sa ia lectii de la Mircea Sandu, sa invete sa se pazeasca. Sandu putea fi 'profesorul' lupilor tineri. Nu stiu cum , dar toti astia care au salariu de 2.000-3.000 de euro pe luna au cate trei vile.

Nici daca munceau o viata intreaga si nu mancau, nu beau, nu cresteau copii, tot n-ar fi reusit sa stranga asa averi. Care o fi reteta? Sa ne-o spuna si noua!", a declarat Marcel Puscas in Evenimentul Zilei.

Florin Prunea a fost anchetat in cazul de coruptie din arbitrajul romanesc, iar Comitetul Executiv al FRF a decis ca fostul international va fi demis in momentul in care va fi trimis in judecata.

DNA Arges a decis sa il trimita in instanta pe Prunea, iar membrii Comitetului de Urgenta au decis sa puna in aplicare decizia luata in CEx al FRF.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu