Cât a costat vizita lui Florin Cîțu în SUA

Autor: Iulian Birzoi

Duminica, 10 Aprilie 2022, ora 03:28

6319 citiri

Președintele Senatului Florin Cîțu s-a întâlnit în SUA cu mai mulți oficiali americani FOTO Facebook / Florin Cîțu

Președintele Senatului Florin Cîțu a încheiat în urmă cu o săptămână o vizită oficială în SUA, în care, alături de delegația cu care a fost însoțit, a avut o serie de întâlniri cu înalți oficiali americani.

Într-un răspuns al Senatului acordat pentru Main News, vizita lui Florin Cîțu și a delegației sale a costat peste 45.000 de euro. Concret, conform sursei citate, suma decontată este 223.532,78 de lei.

Din delegația care l-a însoţit pe Florin Cîţu au făcut parte vicepreşedinţii instituţiei, respectiv Alina Gorghiu şi Robert Cazanciuc, vicepreşedinta Comisiei pentru politică externă, Roberta Anastase, secretarul Biroului Permanent din partea USR, Ion-Narcis Mircescu, liderul Grupului parlamentar al PSD, Ştefan-Radu Oprea şi de liderul Grupului parlamentar al UDMR, Turos Lóránd.

Cîţu s-a întâlnit cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, şi cu liderul republicanilor din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy. Delegaţia Senatului a avut o serie de întrevederi oficiale cu înalţi reprezentanţi ai Senatului şi ai Camerei Reprezentanţilor SUA, precum şi ai Departamentului de Stat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (9)