Femeie dată afară din casă de soț, în mijlocul nopții. Bărbatul s-a închis în apartament cu copiii, pe care i-a luat la bătaie

Autor: Lia Damian

Luni, 27 Martie 2023, ora 14:37

3037 citiri

Sirenă de poliție FOTO Unsplash

Poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pentru a aplana un conflict care a apărut într-o familie din municipiul Piatra-Neamţ.

O femeie în vârstă de 35 ani a sunat la 112 şi a anunţat că a fost agresată fizic de soţ şi dată afară din apartament, după care bărbatul s-ar fî închis în locuinţă şi şi-ar fi agresat cei 4 copii.

„Poliţiştii s-au deplasat la locul sesizării, unde în exteriorul unui imobil a fost identificată o femeie în vârstă de 35 ani, în interiorul acestuia aflându-se soţul femeii, în vârstă de 36 ani, împreună cu 4 copii minori. Cu ocazia intervenţiei luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Neamţ, bărbatul a permis accesul poliţiştilor în imobil”, a spus purtătoarea de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspector Ramona Ciofu, citată de Agerpres.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis faţă de bărbat un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, acesta fiind evacuat din imobilul comun. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (1)