O femeie s-a îmbătat și și-a bătut iubitul. Poliția i-a interzis să se apropie de partener timp de cinci zile

Autor: N.G.

Miercuri, 01 Februarie 2023, ora 14:05

3590 citiri

FOTO arhivă Ziare.com

O femeie din Alba a consumat bături alcoolice și și-a bătut concubinul, după o discuție mai aprinsă. Cazul s-a petrecut în orașul Câmpeni, în seara zilei de 30 ianuarie. Bărbatul a raportat la poliție agresiunea, o zi mai târziu, în 31 ianuarie.

Faptele au fost făcute publice de reprezentații poliției din Alba, într-un comunicat de presă transmis miercuri, 1 februarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 ianuarie 2023, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat de 48 de ani cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, femeia în vârstă de 50 de ani și-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)