Adrian Porumboiu prezinta motivul real pentru care Gigi Becali le-a injumatatit salariile jucatorilor de la FCSB

Luni, 06 Aprilie 2020, ora 15:58

22733 citiri

Foto: Hepta.ro

Adrian Porumboiu considera ca Gigi Becali a luat decizia de a injumatati salariile jucatorilor nu din cauza pandemiei de coronavirus, ci pentru ca a realizat ca nu mai are sanse la titlu.

Omul de afaceri e convins ca finantatorul lui FCSB n-a mai vrut sa plateasca salariile respective in conditiile in care nu crede ca va ajunge in preliminariile Ligii Campionilor.

"Daca se gandea ca are sanse sa ia titlu (Gigi Becali - n.red.), cred ca facea un efort si nu-i venea atat de greu sa plateasca salariile astea, ca sa nu mai fie discutii. Dincolo, la CFR, sunt sigur ca vor lua titlul, vor juca in UCL, vor veni bani, e diferenta de mentalitate si de rezultate prin faptul ca in ultimii doi ani au luat campionatul. De aici produc si vin banii", a declarat Porumboiu la Telekom Sport.

"Asta cred ca e filosofia celor de la CFR, probabil ca acolo are un cuvant greu de spus Dan Petrescu, probabil le spune, e cel care face ordine in treaba asta e antrenorul. In toata lumea, antrenorul bate cu pumnul in masa si spune ca a trait asa ceva si se bate pentru jucatori. Pe Dan Petrescu il vad facand treaba asta, pe Vintila nu-l vad in viata mea ca ii bate cu pumnul in masa lui Gigi sa spuna treaba asta", a adaugat fostul finantatorul al celor de la FC Vaslui.

Gigi Becali a injumatatit salariile tuturor jucatorilor la scurt timp dupa ce campionatul a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

FCSB se afla pe locul 2 in clasamentul din play-off-ul Ligii 1, la 4 puncte in spatele primei clasate, CFR Cluj.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu