Dinamo, victorie controversata in fata Timisoarei

Luni, 03 August 2015, ora 22:58

6019 citiri

Foto: Captura DolceSport

Dinamo a obtinut o victorie controversata in etapa cu numarul patru din Liga 1, "cainii" trecand la limita, scor 2-1, de ACS Poli Timisoara.

A fost un meci in care atat oaspetii, cat si gazdele, au acuzat arbitrajul lui Marius Avram.

Partida din Stefan cel Mare a inceput practic cu o faza controversata, Avram dictand penalti in minutul 4, dupa o intrare neglijenta a lui Luchin la Vali Lazar in marginea careului banatenilor.

Cosmin Matei a transformat lovitura de la 11 metri si Dinamo a preluat conducerea.

Doar trei minute mai tarziu, Zicu a inventat o pasa superba pentru Hernandez, acesta a sutat din prima, insa Cerniauskas a respins. Elek a fost atent pe recuperare si a inscris cu un sut din interiorul careului.

Pe finalul primei reprize, "tancul" Gnohere a adus-o din nou pe Dinamo in avantaj dupa o gafa uriasa a portarului Pap, care a iesit pe sub o minge centrata de la distanta.

A urmat o noua faza controversata, in care timisorenii au cerut penalti la un duel Feussi - Zicu, insa arbitrul a refuzat sa arate punctul cu var. La reluare s-a vazut ca Zicu se afla in offside.

Dupa pauza a venit si randul celor de la Dinamo sa solicite lovitura de la 11 metri dupa ce Belu si-a dat cu mingea peste mana in careu, insa Avram a lasat si acum jocul sa continue.

Banatenii au avut mai multe ocazii importante in ultimele cinci minute, dar au fost nevoiti sa paraseasca terenul invinsi.

ECHIPELE DE START

Dinamo: Cerniauskas - Feussi, Marc, Mevlja, Filip - Vojnovic, Starokin - Gavrila, Matei, Lazar - Gnohere

Antrenor: Mircea Rednic

ACS Poli: Pap - Belu, Luchin, Scutaru, Popescu - Curtean, Llorente, Hernandez, Melinte - Zicu, Elek

Antrenor: Dan Alexa

M.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)