Stelea e optimist: "Rusescu se va integra bine in Spania"

Duminica, 16 Iunie 2013, ora 12:47

1158 citiri

Un fost jucator roman in campionatul din Spania, portarul Bogdan Stelea se arata optimist in privinta sanselor de reusita ale lui Raul Rusescu, recent transferat in Primera Division, la FC Sevilla.

Omul care a activat la Real Mallorca si UD Salamanca in Spania a vorbit laudativ despre Rusescu, amintindu-si perioada in care era in staff-ul tehnic al Unirii Urziceni, pe cand Raul era jucator acolo: "Se vedea de la antrenamente ca este un jucator cu reale calitati. Vedeai ca are simtul golului. Si la Urziceni marca la fel, era un atacant oportunist si inteligent.

Eu cred ca se poate adapta acolo, deoarce mai toate echipele joaca un fotbal deschis. De regula nu se foloseste marcajul om la om, echipele se apara in zona si de aceea zic ca ii va fi mai usor.", a declarat Stelea, intr-o interventie televizata la Dolce Sport TV.

Bogdan Stelea a fost portarul echipei nationale de fotbal a Romaniei, avand in palmares 52 de partide la Mallorca, intre 1991-1993 si 183 de jocuri la Salamanca, intre 1997 si 2004.

D.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)