Tinutele de la Eurovision, desfiintate: Prost gust cat Casa Poporului (Foto)

Luni, 09 Martie 2015, ora 09:27

5709 citiri

Foto: Facebook/Razvan Ciobanu

Tinutele de la editia nationala a Eurovisionului au fost aspru criticate de Razvan Ciobanu.

"Am vazut asta seara (nu ca as fi surprins) atata prost gust cat Casa Poporului", a notat pe Facebook Razvan Ciobanu, care s-a plans de faptul ca una dintre prezentatoare, Flori, a avut un decolteu care l-a "chinuit".

"A mai fost una de la Moldova (Rodica Aculova - n.red.), cu extensiile Ilenei Cosanzeana si o rochie galben pai. Fugita din casa zmeului, dar clar nu a fugit catre Fat Frumos, ci catre vreun bar desucheat din Chiajna", a punctat el.

Super Trooper, care au readus muzica disco in actualitate prin piesa "Secret Place", nu au fost deloc pe placul designerului. "Cel mai mult m-am tavalit pe jos la aia de au incercat sa fie 'Abba', senzatie pe cerul gurii...zau!", a punctat el.

Eurovision 2015: VOLTAJ va reprezenta Romania

"Iar cireasa de pe tort: o miss piggy cu tutu de balerina, din tabla. Cica iubitul ei i-a visat rochia. Iti dai seama ce cosmar o' avut saracu' om?! Nasol sa te bantuie noapte in somn asa ceva...", a spus el despre rochia Cristinei Vasiu.

Nici spectacolul facut de Aurelian Temisan nu a fost pe placul lui Razvan Ciobanu.

"Temisan inconjurat de niste fatuci cu butucii la vedere, in culori pastel (au auzit ei ca este in tendinte vara asta). Cred ca le-au gasit la vreun second hand. Apoi am mai vazut niste 'ursitoare' care se agitau pe langa un domn hingherit rau de tot. Saracu'", a mai spus el.

Finala Eurovision Romania a avut loc duminica seara la Craiova, iar Voltaj a fost trupa aleasa sa ne reprezinte la Viena.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)