Voronin: Europenilor nu le place cuvantul comunist

Miercuri, 25 Iulie 2012, ora 16:56

1973 citiri

Foto: voceabasarabiei.net

Liderul comunistilor moldoveni, Vladimir Voronin, este de parere ca europenilor nu le place cuvantul "comunist", in contextul in care Parlamentul a aprobat legea condamnarii comunismului in Republica Moldova. Voronin mai spune ca PCRM a revenit in Parlament pentru a forta declansarea de alegeri anticipate.

"Comunizarea Moldovei nu este si nici nu a fost un pericol pentru tara noastra. Noi nici nu ne-am pus niciodata acest scop. Dar mafiotizarea tarii este un pericol foarte mare", a spus Voronin intr-o emisiune TV, citat de Publika.md.

Comisarul european "Stefan Fule mi-a spus ca daca o sa revenim in Parlament o sa fie totul normal. Noi am revenit si ce au facut ei? Nimic. Iaca ce avem noi acum in tara. Noi avem o explicatie la toate aceste actiuni. Europenilor nu le place cuvantul comunist", crede Voronin.

Liderul comunist a continuat, explicand ca PCRM sa intors in Parlament "ca sa facem in asa fel incat sa ajungem la alegeri anticipate. Ei o sa mearga si mai departe, nu doar la interzicerea secerei si a ciocanului".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)