Teroare in Paris: Al doilea atac armat in doar cateva ore

Autor: Arina Ciocildau

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 14:36

5451 citiri

Foto: BBC

Un barbat a deschis focul in Paris, in fata sediului central al Societe Generale. Incidentul vine la doar doua ore dupa ce s-a tras in sediul publicatiei Liberation.

Potrivit primelor informatii, nimeni nu a fost ranit si politia se afla la fata locului pentru a investiga incidentul, scrie BBC.

Luni dimineata, un atac similar a avut loc la sediul publicatiei Liberation, unde un barbat a deschis focul, a ranit un fotograf si apoi a fugit. Inca nu se stie daca cel responsabil de atacul din redactie este acelasi cu cel care a tras in fata sediului Societe Generale.

Aceste doua atacuri vin dupa ce, nu mai departe de vineri, un barbat inarmat a reusit sa intre in sediul televiziunii BFMTV. Nici in urma acelui incident nu s-au inregistrat victime.

Atat martorii atacului de la postul BFMTV, cat si cei care au asistat la cel din redactia Liberation au spus ca atacatorul tinea in mana o pusca de vanatoare. Jurnalistii Liberation spun ca atacul a avut loc in jurul orei 10.15, ora locala. Atacatorul a fost descris ca avand in jur de 40 de ani, cu o sapca pe cap. "Data viitoare nu te mai ratez", i-ar fi zis barbatul inarmat unuia dintre jurnalistii publicatiei franceze.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)