Atac armat in Franta: Un mort si mai multi raniti

Duminica, 31 Mai 2015, ora 11:55

3436 citiri

Foto: Captura Youtube/BFMTV

Un barbat in stare de ebrietate a deschis focul in plina strada sambata seara intr-o comuna din estul Frantei, in apropiere de Metz, atac ce s-a soldat cu un mort si mai multi raniti in randul trecatorilor, potrivit politiei.

Suspectul, care avea o arma cu un calibru de 9 mm, a deschis focul in jurul orei 22.00 (20.00 GMT) pe o strada dintr-un cartier situat la nord de Metz, a precizat o sursa a politiei, confirmand informatiile aparute pe site-ul ziarului local Le Republicain Lorrain, relateaza AFP.

Atac armat intr-un magazin din SUA - doi morti

Barbatul, descris ca "un om inarmat in stare de ebrietate" a deschis focul in mod repetat, potrivit politiei. O tanara, in varsta de 25 de ani, a decedat la locul accidentului, in timp ce o alta victima, un barbat de 30 de ani, impuscat in cap, se afla in stare grava.

O a treia victima se afla, de asemenea, in stare grava, fiind vorba despre un barbat de 20 de ani, impuscat in abdomen. O alta persoana, un barbat de 60 de ani, a fost usor ranita in atac, potrivit politiei. Autorul presupus al acestor atacuri a fost arestat imediat de politie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu