FRF prezinta principalul repros la adresa lui Anghel Iordanescu dupa EURO 2016

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 15:37

6114 citiri

Foto: Hepta.ro

Consilierul federal Andrei Vochin a prezentat principalul repros al FRF la adresa lui Anghel Iordanescu dupa EURO 2016.

Potrivit spuselor lui Vochin, FRF a fost nemultumita de faptul ca Iordanescu lua deciziile de unul singur, desi discuta si cu secunzii sai.

"Daca as putea sa-i reprosez ceva domnului Iordanescu este ca in ciuda faptului ca aparent se consulta cu unul si cu altul, nu cred ca a venit din interior si nu cred ca a tinut cont foarte mult de ce au incercat oamenii din jurul domniei sale sa-i transmita", a spus Vochin la Dolce Sport.

Apoi, Vochin l-a criticat pe Iordanescu pentru ca acesta a afirmat ca nu are nimic sa-si reproseze dupa meciul cu Albania.

"Si mie mi-ar fi placut sa-l vad pe Iordanescu intr-o postura ca cea a lui Hodgson dupa Anglia-Islanda. Va spun sincer! Nu exista oameni perfecti, sunt oameni care au calitati si defecte. In acel moment, cand am si auzit ce fel de declaratii a facut domnul Iordanescu mi-am dat seama ca este o mare eroare! Nici nu stiu daca o gandea! Daca ii venea din interior sau daca era doar o forma de a comunica intr-un fel sau altul, altfel decat gandeste.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Din punctul meu de vedere a fost o mare eroare si cred ca si-a dat seama si domnia sa pentru ca la 24 de ore, la declaratia de pe aeroport a fost cu totul alta", a completat Iordanescu.

Anghel Iordanescu a parasit echipa nationala dupa EURO 2016. Numele inlocuitorului va fi anuntat pana la 10 iulie.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu