Geoana: Boc sa vorbeasca, dupa ce se consulta cu Basescu

Autor: Bogdana Boga

Miercuri, 05 Septembrie 2007, ora 18:25

939 citiri

Presedintele PSD, Mircea Geoana, l-a ironizat, miercuri, pe liderul PD Emil Boc. Geoana a spus ca, inainte de a refuza consultarile cu PSD pe tema motiunii de cenzura, Boc trebuie sa se consulte cu cineva aflat intr-o functie superioara.

"Am auzit declaratia domnului Boc. Nu stiu daca este o declaratie individuala a domniei sale sau reprezinta o decizie formala a partidului pe care il conduce. Poate are nevoie sa se mai consulte cu cineva mai inalt in ierarhie, inainte sa ne dea noua un raspuns", a spus Geoana. Liderul PSD facea aluzie la seful statului, Traian Basescu.

Cat priveste o eventuala motiune de cenzura depusa de PD, Geoana i-a urat succes liderului democrat, daca demersul se va materializa. "Sa fie sanatos. Si daca gaseste suficient de multe semnaturi ca sa poata sa o introduca in Parlament fara plagiat si fara sa fie la limita legii, ii urez foarte mult succes in acest lucru", a mai afirmat presedintele PSD.

PD nu va participa la niciun fel de negocieri cu Partidul Social Democrat pe marginea presupusei motiuni de cenzura ori a unui eventual program de guvernare, au anuntat, miercuri, democratii, prin liderul Emil Boc.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)