Exercitiu de transparenta: Clujenii afla ce face primaria pentru ei, in fiecare luna, din Buletinul informativ digital

Autor: Camelia Badea

Luni, 12 August 2019, ora 22:38

4178 citiri

Foto: Facebook / Emil Boc

Primarul Clujului, Emil Boc (PNL), a anuntat luni seara pe Facebook ca zilele trecute a fost transmis publicului newsletter-ul cu numarul 4 realizat de primarie, prin intermediul caruia cetatenii sunt tinuti la curent cu deciziile si realizarile municipalitatii.

"Vineri, 9 august, a fost transmis newsletter-ul cu numarul 4 realizat de Primaria Cluj-Napoca. Continutul acestei editii poate fi vizualizat accesand urmatorul LINK. 'Newsletter Primaria Cluj-Napoca' este buletinul informativ digital al municipalitatii, lansat in luna mai a acestui an.

Newsletterul Primariei ofera abonatilor un sumar al celor mai importante informatii comunicate de municipalitate in perioada anterioara cu privire la proiectele orasului, evenimente majore si alte subiecte de impact pentru comunitate", a precizat Emil Boc pe Facebook.

De exemplu, prin intermediul celui mai recent numar al newsletter-ului clujenii obtin informatii importante, imagini si detalii despre mai multe subiecte de interes maxim pentru ei, cum ar fi:

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)