Elena Basescu se opune unei aliante cu PNL: E un partid extremist

Luni, 18 Martie 2013, ora 12:41

2485 citiri

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a declarat, duminica, la Targu Mures, ca se opune unei eventuale aliante cu PNL, pe care l-a catalogat drept un partid "extremist", care nu respecta statul de drept si valorile de dreapta.

"Domnul Vasile Blaga ne propunea o alianta cu PNL. Eu zic NU unei astfel de aliante, o alianta cu un partid extremist, o alianta cu un partid care nu respecta valorile de dreapta, o alianta cu un partid care nu respecta statul de drept. Cred ca PDL are alt drum. Ce ne propune de fapt actuala conducere? Ne propune o alianta cu PNL.

Intrebarea este: ne propune sa-l sustinem si pe Crin Antonescu la viitoarele alegeri prezidentiale? Ne propune cumva sa dizolvam PDL in PNL? De ce vrea conducerea PDL sa sacrificam istoria de peste 20 de ani a PDL si sa-l ajutam pe domnul Crin Antonescu sa-si treaca pe cartile de vizita functia la care viseaza zi si noapte, cea de presedinte? Eu cred ca nu acesta este drumul PDL", a declarat Elena Basescu.

Eurodeputatul le-a cerut democrat-liberalilor din Targu Mures sa voteze "impotriva disparitiei acestui partid", adica pe Elena Udrea, pe care a insotit-o in orasul respectiv pentru a o sprijini si a fi prezenta la lansarea motiunii cu care aceasta candideaza la sefia PDL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (11)