Foreign Investors Summit, despre cum putem creste economia Romaniei

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 19:10

2361 citiri

Prima editie a Foreign Investors Summit va avea loc intre 14 si 16 octombrie la World Trade Center Bucuresti, Hotel Pullman. Summitul include 6 conferinte, 12 workshop-uri si zeci de vorbitori din randul expertilor si reprezentantilor statului.

Fiecare din cele 6 conferinte se va axa pe o anumita industrie cu potential foarte mare de dezvoltare, atat in Romania cat si in regiunea Europei Centrale si de Est: Energie, Infrastructura, Imobiliare, IT&C, Agricultura si Auto.

Workshopurile vor pune la dispozitia companiilor, managerilor, tuturor celor care detin o afacere sau un proiect de investitii, informatiile despre cadrul legislativ si fiscal aplicabil fiecarei industrii. Mai mult, specialistii invitatii vor prezenta in fata auditoriului o serie de studii de caz despre cum sa pornesti si cum sa cresti o afacere in Romania.

Economia Romaniei a crescut cu 5.2% in ultimul trimestru al 2013 si 3.5 la suta pe tot anul, comparativ cu 2012, ceea ce a reprezinta una dintre cele mai puternice cresteri din Uniunea Europeana.

In plus, Guvernul Romaniei a declarat ca va sustine 10 sectoare economice pentru a stimula competitivitatea pana in 2020: turism, auto, IT, energie, agricultura, textile, farma, mobila, artele creative si industria alimentara.

Toate semnele arata ca acum este momentul perfect pentru a investi in Romania, iar Foreign Investors Summit este locul perfect de unde sa incepi.

Mai multe detalii despre Foreign Investors Summit, pe pagina evenimentului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu