Lucrurile familiei Beckham, la licitatie pe eBay

Marti, 14 Octombrie 2008, ora 11:21

1008 citiri

foto Daily Mail

Un cuplu care fusese angajat de familia Beckham sa aiba grija de casa de 3,5 milioane de lire sterline din Sawbridgeworth a fost arestat, existand suspiciuni ca cei doi ar fi furat mai multe lucruri si le-ar fi scos la licitatie pe eBay.

Alerta a fost data chiar de parintii Victoriri Beckham, Tony si Jackie Adams, care au vazut pe eBay licitate mai multe obiecte din resedinta din Sawbridgeworth, relateaza Daily Mail.

Obiectele subtilizate au o valoare "considerabila", dupa cum au declarat surse din politia locala, ele fiind unicat. Multe dintre ele le-au fost daruite sotilor Beckham sau au fost create special pentru ei.

Politistii au dat de urma suspectilor luand legatura cu cei care administreaza site-ul de licitatii. Asa au gasit cuplul din Nazeing, Essex.

Sotii Beckham isi impart timpul intre Los Angeles si Sawbridgeworth, avand o armata de angajati care sa ingrijeasca de resedinta cu sapte dormitoare din mica localitate de langa Hertfordshire.

Vila, dotata si cu un studio audio, este o adevarat fortareata de cand au existat amenintari cu rapirea lui Brooklyn, in 1999.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu