Lupescu a vrut sa-l bata pe Daniel Florea

Autor: Ionut Gaman

Vineri, 25 Iulie 2008, ora 09:11

4292 citiri

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, sustine ca directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a vrut sa-l bata pe presedintele CAF, Daniel Florea, dupa ce acesta a ridicat suspendarea Stelei.

"Am auzit ca au vrut sa se ia la bataie prin concediu. Doamne fereste. Ne-am intors in urma cu 20 de ani", a spus Dragomir, citat de Onlinesport.

Cei doi, Ionut Lupescu si Daniel Florea, trebuiau sa petreaca impreuna concediul, in Sardinia, alaturi de familii, insa decizia data de CAF in cazul "valiza" l-a infuriat asa tare pe Lupescu incat acesta i-a transmis lui Florea sa nu mai vina in concediu.

Presedintele CAF nu a ascultat se sfatul directorului de la FRF si si-a luat familia pentru a merge in Italia. Acolo, conform lui Dragomir, Lupescu s-a infuriat si a fost la un pas de a-l lua la bataie pe Florea.

La inceputul lunii iulie, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a decis sa anuleze decizia Comisiei de Disciplina a Federatie Romane de Fotbal (FRF) in cazul "valiza".

Joi, Daniel Florea, presedintele Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, a declarat ca Ionut Lupescu si Mircea Sandu au incercat sa-l influenteze in luarea unei decizii, cei doi oficiali FRF dorind cu tot dinadinsul ca Steaua sa ramana cu suspendarea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)