Desfășurare impresionantă de forțe în Brăila, unde o dronă ar fi format un crater. MApN confirmă că au fost găsite „elemente ale unei posibile drone”

Autor: Catalina Sirbu

Vineri, 29 Martie 2024, ora 10:43

9538 citiri

Ministerul Apărării Naționale a transmis vineri, 29 martie, că „elemente ale unei posibile drone, identificate în Insula Mare a Brăilei FOTO debraila.ro

Ministerul Apărării Naționale a transmis vineri, 29 martie, că „elemente ale unei posibile drone, identificate în Insula Mare a Brăilei”.

Reacția vine după ce mulți localnici din zonă au reclamat zgomote ciudate și au furnizat imagini care indică prăbușirea unei drone.

„În seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei.

Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, desfășoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaționale specifice”, au transmis reprezentanții MApN.

O operațiune de căutare ar fi fost inițiată de către Armata Română într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei, după ce mai mulți localnici au reclamat zgomote ciudate și au furnizat imagini care indică prăbușirea unei drone, posibil militare, în zonă, arată debraila.ro, care publică și o filmare a incidentului.

Evenimentul a avut loc joi seara, în jurul orei 22:00, când poliția a fost anunțată cu privire la prăbușirea unei drone de origine militară pe un câmp din Insula Mare a Brăilei, la aproximativ 12 km distanță de trecerea cu bac. Autoritățile locale au izolat zona și au precizat că doar Ministerul Apărării Naționale este abilitat să comunice pe acest subiect.

Site-ul debraila.ro a publicat imagini cu craterul care ar fi fost format de dronă.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (33)