Un ministru britanic ar vrea si el sa scrie ca Trump pe Twitter: A aprins imaginatia oamenilor in intreaga lume

Joi, 06 Iulie 2017, ora 15:58

1416 citiri

Foto: Facebook / Boris Johnson

Stilul lui Donald Trump de a face politica "a aprins imaginatia oamenilor in intreaga lume", a afirmat joi ministrul de Externe britanic Boris Johnson, glumind ca i-ar placea sa i se permita sa comunice pe Twitter la fel de des ca presedintele american.

Boris Johnson, faimos pentru stilul sau de diplomatie predispus gafelor, i-a replicat amuzat unui jurnalist BBC care l-a intrebat daca Trump nu este "cam imprevizibil si un pic infricosator".

"Cred de fapt ca abordarea lui Donald Trump fata de politica are ceva care a aprins imaginatia oamenilor in intreaga lume", a sustinut Johnson.

" (Trump) a atras oameni spre politica intr-un mod pe care nu l-am mai vazut de multa vreme, cu tweet-urile sale si cu tot restul. Cu siguranta, mie nu mi s-ar permite sa scriu pe Twitter in modul in care o face el, oricat de mult mi-ar placea", a adaugat ministrul britanic.

"Ii si vad pe cerberii mei de la Foreign Office (Ministerul de Externe britanic - n.red.) privindu-ma extrem de ingrijorati", a completat Boris Johnson.

Vezi cateva dintre reactiile lui Donald Trump pe Twitter:

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu