Trump spune ca unii imigranti ilegal sunt "animale" (Video)

Joi, 17 Mai 2018, ora 14:52

3503 citiri

Foto: Arhiva Facebook/ Donald J Trump

Presedintele american Donald Trump a catalogat drept "animale" anumiti imigranti ilegal, la o masa rotunda pe tema oraselor-sanctuar si bandelor de huligani, carora le-a denuntat cruzimea, mai ales a gruparii MS-13.

"Expulzam oameni din tara (...), nici nu ati crede cat de rai sunt", a declarat Trump miercuri, in cadrul unei discutii pe tema municipalitatilor din California care refuza sa coopereze cu serviciile imigratiei din cadrul Guvernului federal.

"Acestia nu sunt oameni, sunt animale", a subliniat seful statului american. "Ii expulzam din aceasta tara intr-un ritm nemaivazut pana acum".

"Legea californiana le asigura un refugiu anumitor infractori dintre cei mai rai si mai violenti din lume, precum membrii MS-13 (gasca de cartier organizata in comiterea constanta de infractiuni - n.red.) ", a tunat el, deplangand "barbati, femei si copii nevinovati" care se afla "la mila unor criminali sadici".

Administratia federala a dat in judecata "Golden State", cu scopul de a-l obliga sa puna capat politicii "sanctuarelor", in contextul in care California a lansat de asemenea numeroase proceduri judiciare contra Guvernului american.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (4)