Lovitura pentru Donald Trump: Cum s-au razbunat cei care nu-l vor presedinte (Foto)

Autor: Anca Serghescu

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 16:13

4677 citiri

Foto: Twitter/Donald Trump

Declaratiile vehemente si controversate ale lui Donald Trump i-au atras ori prieteni declarati, cum e Robert Redford, care il sustine pe miliardar in cursa pentru Casa Alba, ori dusmani mai mult sau mai putin cunoscuti.

Cel mai probabil cineva din ultima categorie a vandalizat steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame, desenand un "X" peste numele sau, relateaza Gossip Cop.

Camera de Comert din Hollywood a anuntat ca stricaciunile vor fi urgent reparate.

Miliardarul Donald Trump a primit acest omagiu in ianuarie 2007. Om de afaceri, dar si de televiziune, el aparand si in mai multe filme, Donald Trump, cu o avere estimata de Forbes, in 2015, la 4 milioane de dolari, a primit steaua pe celebrul bulevard pentru contributia adusa televiziunii prin emisiunea "The Apprentice", a carei gazda si producator a fost pana anul acesta. Postul de televiziune NBC a incetat colaborarea cu el dupa comentariile facute de Trump legat de mexicanii din SUA, pe care i-a numit, printre altele "violatori".

Donald Trump vrea sa fie presedintele Americii: Mexicul trimite criminali in SUA. Va plati!

Foto: Twitter

Si steaua lui Bill Cosby de pe Walk of Fame a fost vandalizata in decembrie, pe aceasta scriindu-se, cu litere mari, "violator". Actorul este acuzat de peste 30 de femei ca le-ar fi drogat si abuzat sexual.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu