VIDEO Timisoara a devenit un fief al USR PLUS. Dominic Fritz vorbeste despre nevoia unei reforme in partid

Luni, 07 Decembrie 2020, ora 10:41

3210 citiri

FOTO Facebook/Dominic Fritz

USR PLUS a castigat alegerile parlamentare atat in Timisoara, cat si in judetul Timis. Victoria obtinuta de USR-PLUS in Timisoara arata ca cel mai important oras din vestul tarii a devenit un fief al USR PLUS.

In seara alegerilor parlamentare, dupa ce a avut confirmarea ca USR PLUS a castigat alegerile in Timisoara cu un scor de peste 40 la suta, Dominic Fritz a avut o interventie live pe pagina sa de Facebook, aratand nevoia unei reforme a clasei politice, dar si a USR PLUS.

"Chiar daca la nivel national rezultatul nu este asa cum ne asteptam, chiar daca a intrat in Parlament un partid care nu cred ca face cinste acestei tari, totusi, avem un motiv mare de bucurie ca USR-PLUS a castigat Timisoara si judetul Timis. E si o responsabilitate sa reflectam la ce trebuie sa schimbam, sa transformam inclusiv in Alianta USR PLUS. Trebuie sa reformam si clasa politica, dar si propriul nostru partid. Va promit ca o sa ducem acest mandat mai departe si la Bucuresti", a declarat Fritz, care nu a votat la alegerile parlamantare, nefiind cetatean roman.

In Timis, USR PLUS este cotat castigator cu 29 la suta. PNL a luat aproape 25 la suta, iar PSD 19,5 la suta. AUR a obtinut in Timis aproape 9 la suta.

Dominic Fritz: Prezenta scazuta la vot este o palma pentru intreaga clasa politica veche

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)